Welcome Guest ( Log In | Register )


2 Pages V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Tschumann's ZC model conversion program
Gentleman
post Aug 15 2009, 05:16 AM
Post #21


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 688
Joined: 18-July 09
From: UK
Member No.: 739



The spawn icon makes it look invisible.


--------------------
Zeno Clash 2!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tschumann
post Aug 15 2009, 06:15 AM
Post #22


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 731
Joined: 20-March 09
From: Australia
Member No.: 283



Is the spawn icon blank (grey)?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Shakur
post Aug 15 2009, 11:39 AM
Post #23


Member
**

Group: Members
Posts: 292
Joined: 24-July 09
From: Zenozoik
Member No.: 750



Hmmm... I think that if they are invisble, they are not correctly converted, they will appear as invisible if they are converted wrong...
If you spawn it, it's invisble, though, it has a shadow biggrin.gif


--------------------


PICKLES IS GREAT!
HERE CHOOSE ONE!


Go to the top of the page
 
+Quote Post
tschumann
post Aug 15 2009, 05:21 PM
Post #24


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 731
Joined: 20-March 09
From: Australia
Member No.: 283



Has anyone else got it work?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gentleman
post Aug 16 2009, 06:48 AM
Post #25


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 688
Joined: 18-July 09
From: UK
Member No.: 739



Maybe you have some files which are needed which you didn't include in the download?


--------------------
Zeno Clash 2!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tschumann
post Aug 17 2009, 04:51 AM
Post #26


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 731
Joined: 20-March 09
From: Australia
Member No.: 283



I don't think so. If there were any .dll files or that sort of thing missing I don't think it would run at all.

If you open the .vmt for the texture for the model you're trying to load, what does the first line say?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gentleman
post Aug 17 2009, 06:17 AM
Post #27


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 688
Joined: 18-July 09
From: UK
Member No.: 739



It says : ' "VertexLitGeneric" '


--------------------
Zeno Clash 2!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tschumann
post Aug 17 2009, 06:34 AM
Post #28


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 731
Joined: 20-March 09
From: Australia
Member No.: 283



Well the shader isn't the problem then (probably). Have you tried loading it in HLMV?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gentleman
post Aug 17 2009, 06:36 AM
Post #29


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 688
Joined: 18-July 09
From: UK
Member No.: 739



QUOTE (tschumann @ Aug 17 2009, 11:34 AM) *
Well the shader isn't the problem then (probably). Have you tried loading it in HLMV?

HL2 or ZC version?


--------------------
Zeno Clash 2!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tschumann
post Aug 17 2009, 07:31 AM
Post #30


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 731
Joined: 20-March 09
From: Australia
Member No.: 283



Half-Life 2.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gentleman
post Aug 18 2009, 09:11 AM
Post #31


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 688
Joined: 18-July 09
From: UK
Member No.: 739



Ok then. I'll try that.


--------------------
Zeno Clash 2!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Guest_rick_*
post Aug 27 2009, 07:33 PM
Post #32





Guests






QUOTE (tschumann @ Aug 14 2009, 06:19 PM) *
Are you getting any errors in the console? Also, is a spawn icon being generated for the model?

i need help i bouth the game buti can't spawn the ragdolls can you help me. unsure.gif i do not know what to do. sad.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tschumann
post Aug 27 2009, 08:28 PM
Post #33


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 731
Joined: 20-March 09
From: Australia
Member No.: 283



Are the models showing up in the spawn menu or not?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gentleman
post Aug 28 2009, 01:25 PM
Post #34


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 688
Joined: 18-July 09
From: UK
Member No.: 739



They are invisible in the spawn menu too.


--------------------
Zeno Clash 2!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Loh Jay
post Mar 5 2010, 11:25 PM
Post #35


Newbie
*

Group: Members
Posts: 5
Joined: 3-March 10
Member No.: 1,696



Just drag and drop the .vvd file to convert it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Gentleman
post Mar 6 2010, 05:41 AM
Post #36


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 688
Joined: 18-July 09
From: UK
Member No.: 739



I'm pretty sure I've done that.


--------------------
Zeno Clash 2!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

2 Pages V  < 1 2
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: