//

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Rock of Ages Update Released (v1.11), (PC Build)
Andres Bordeu
post Dec 19 2012, 09:45 AM
Post #1


Super Member
****

Group: Developers
Posts: 1,631
Joined: 11-April 08
From: Santiago, Chile
Member No.: 3



Updates to Rock of Ages have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

-Fixed game invites.
-Fixed issue causing video settings to reset with future updates (this is the last time settings will reset).
-Player 1 settings now apply to Player 2 in split screen.
-Fixed double cursor on score screens.

-And Christmas theme is active!!!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andres Bordeu
post Dec 21 2012, 08:05 AM
Post #2


Super Member
****

Group: Developers
Posts: 1,631
Joined: 11-April 08
From: Santiago, Chile
Member No.: 3



I'm copying a post from Steam forums of a user that is having problems running the game since patch 1.11 was released. Hopefully someone here can give him a hand. So far it's the only crash I've seen reported for this build.

Here's the info:

-----------------------------------------
His specs:

I7, GTX680 Sli, Windows 7 64 bit, using 310.70 WHQL drivers (tried different drivers with the same crash). Game never crashed before the latest update
------------------------------------------
PurSpyk!! wrote:

I am currently redownloading. All that happens is the Rock of Ages bitmap appears, screens goes black and then it crashes.I will post what happens after reinstalling. Odd as I have never had a problem with this game.

Reinstalled, even manually installed the Physx drivers supplied with the game, still the same crash

This is a copy of the log file (removed my name etc)

Log: Log file open, 12/20/12 18:11:24
Log: ... running in INSTALLED mode
Init: Version: 7748
Init: Epic Internal: 0
Init: Compiled (32-bit): Oct 10 2012 12:43:48
Init: Changelist: 742347
Init: Command line:
Init: Base directory: D:\Games\Valve\Steam\steamapps\common\Rock of Ages\Binaries\Win32\
[0001.24] Init: Computer:
[0001.24] Init: User:
[0001.24] Init: CPU Page size=4096, Processors=8
[0001.24] Init: High frequency timer resolution =3.906289 MHz
[0001.24] Init: Memory total: Physical=9.0GB Pagefile=18.1GB Virtual=4.0GB
[0001.25] Log: IsCooking 0, bisEditor 0
[0001.61] Log: Steam Client API initialized 1
[0001.61] Log: Game available languages: english,french,german,italian,japanese,spanish,rus sian
[0001.61] Log: Steam language: english
[0001.61] Init: WinSock: version 1.1 (2.2), MaxSocks=32767, MaxUdp=65467
[0001.61] Init: Presizing for 33476 objects not considered by GC, pre-allocating 0 bytes.
[0001.62] Init: Object subsystem initialized
[0001.62] DevDataBase: Connection to "Provider=sqloledb;Data Source=production-db;Initial Catalog=EngineTaskPerf;Trusted_Connection=Yes;Conn ection Timeout=2" or "10.1.20.20" failed
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_World: (MinLODSize=256,MaxLODSize=2048,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_WorldNormalMap: (MinLODSize=256,MaxLODSize=1024,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_WorldSpecular: (MinLODSize=256,MaxLODSize=1024,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_Character: (MinLODSize=256,MaxLODSize=2048,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_CharacterNormalMap: (MinLODSize=256,MaxLODSize=2048,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_CharacterSpecular: (MinLODSize=256,MaxLODSize=1024,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_Weapon: (MinLODSize=256,MaxLODSize=1024,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_WeaponNormalMap: (MinLODSize=256,MaxLODSize=1024,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_WeaponSpecular: (MinLODSize=256,MaxLODSize=1024,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_Vehicle: (MinLODSize=512,MaxLODSize=2048,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_VehicleNormalMap: (MinLODSize=512,MaxLODSize=2048,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_VehicleSpecular: (MinLODSize=512,MaxLODSize=2048,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_Cinematic: (MinLODSize=256,MaxLODSize=4096,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_Effects: (MinLODSize=128,MaxLODSize=2048,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_EffectsNotFiltered: (MinLODSize=1,MaxLODSize=4096,LODBias=0,MinMagFilt er=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Simpl eAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_Skybox: (MinLODSize=512,MaxLODSize=2048,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_UI: (MinLODSize=512,MaxLODSize=1024,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_Lightmap: (MinLODSize=512,MaxLODSize=4096,LODBias=0,MinMagFi lter=Aniso,MipFilter=Point,MipGenSettings=TMGS_Sim pleAverage)
[0001.98] Log: TEXTUREGROUP_RenderTarget: (MinLODSize=1,MaxLODSize=4096,LODBias=0,MinMagFilt er=Aniso,MipFilter=Point,Mip

I run other Unreal Engine games without any errors or problems.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2017 - 11:22 AM