Welcome Guest ( Log In | Register )


 
Reply to this topicStart new topic
> menu 'stains'
tschumann
post Feb 11 2010, 12:13 AM
Post #1


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 749
Joined: 20-March 09
From: Australia
Member No.: 283



In the menu that comes up when you press Esc in-game there are 'stains' along the bottom of the screen and behind the menu entries. Can this be disabled somehow (for a mod) by modifying a file? Or is it a hard coded effect?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Andres Bordeu
post Feb 11 2010, 08:17 AM
Post #2


Super Member
****

Group: Developers
Posts: 1,640
Joined: 11-April 08
From: Santiago, Chile
Member No.: 3



Hmmm, I think they're hard coded, but I'd have to ask Edmundo who did the menus. Anyways, a possible fix would be to locate those images and change them fore something you like more or change them for a transparent shader so you don't see them at all.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
tschumann
post Feb 11 2010, 07:12 PM
Post #3


Advanced Member
***

Group: Moderator
Posts: 749
Joined: 20-March 09
From: Australia
Member No.: 283



Yeah okay, I thought that might be the case. I've gone with the transparency option.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: